Jídelní lístek

200 gBrambory vařené, maštěné máslem21,-
200 gBramboráčky /4 ks/35,-
150 gRýže dušená18,-
150 gRýže kari20,-
150 gRýže se šunkou26,-
200 gTěstoviny18,-
150 gSmažené hranolky28,-
150 gAmerické brambory kořeněné35,-
150 gSmažené krokety35,-
150 gSmažené bramborové placičky s cibulí35,-
100 gDušená zelenina33,-
50 gTatarská omáčka11,-
50 gKečup11,-
50 gHořčice6,-
50 gSýrová omáčka18,-
50 gPikantní omáčka12,-
50 gMalá obloha14,-
100 gVelká obloha23,-
1 ksPečivo - Chléb, rohlíky, housky4,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz