Jídelní lístek

200 gŠopský salát45,-
200 gZelný salát s křenem21,-
150 gRajčatový salát24,-
150 gOkurkový salát24,-
200 gSalát míchaný38,-
250 gTěstovinový salát46,-
250 gTěstovinový salát s kuřecím masem72,-
350 gFITNES salát s kuřecím masem83,-
300 gZeleninový salát s Dionskou hořčicí99,-
300 gZeleninový salát s uzeným lososem a vejcem119,-
300 gZeleninový salát s tuňákem a černými olivami89,-
300 gZeleninový salát s krabými tyčinkami a dresinkem89,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz