150 g | Fried fillet of pork | 85,- |
200 g | Grilled pork steak | 122,- |
100 g | Pork steak Pernštejnský style ( bacon, salami, vegetables, mushrooms ) | 99,- |
150 g | Grilled pork slices | 85,- |
250 g | Grilled pork on the spit ( onion, pepper, bacon ) | 123- |
150 g | South bohemian Flamendr ( garlic, cucumber, green pepper ) | 101,- |
150 g | Pork mixed grill Milevsko style ( garlic, leek ) | 108,- |
200 g | Pork chop Oriental style ( vegetables, mushrooms, ketchup ) | 123,- |
200 g | Smoked pork chop ( salami, cheese ) | 124,- |
200 g | Pork ribs with ham and cheese | 114,- |
150 g | Pork medaillons with onion | 115,- |
150 g | Pork medaillons with cheese sauce | 126,- |
150 g | Stuffed pork medaillons with vegetables ( leek, green pepper, carrot ) | 126,- |
V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.