Menu card

150 gFried fillet of pork85,-
200 gGrilled pork steak122,-
100 gPork steak Pernštejnský style ( bacon, salami, vegetables, mushrooms )99,-
150 gGrilled pork slices85,-
250 gGrilled pork on the spit ( onion, pepper, bacon )123-
150 gSouth bohemian Flamendr ( garlic, cucumber, green pepper )101,-
150 gPork mixed grill Milevsko style ( garlic, leek )108,-
200 gPork chop Oriental style ( vegetables, mushrooms, ketchup )123,-
200 gSmoked pork chop ( salami, cheese )124,-
200 gPork ribs with ham and cheese114,-
150 gPork medaillons with onion115,-
150 gPork medaillons with cheese sauce126,-
150 gStuffed pork medaillons with vegetables ( leek, green pepper, carrot )126,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz