Menu card

100 gFried chicken steak75,-
150 gChicken steak au natural with mushrooms104,-
150 gChicken steak with peaches gratined with cheese115,-
150 gChicken slice ,,Berry“ (Pepper,leek,muschrooms,cream)116,-
150 gHot chicken noodels107,-
150 gChicken noodels Hawaii (pineapple,vine,almonds)103,-
150 gTurkey steak with mushroom sauce107,-
150 gTurkey steak with ham and cheese109,-
150 gTurkey medaillons with cheese sauce107,-
150 gFried turkey steak filled with ham and camembert119,-
350 gRoasted duck with honey, dumplings, sauerkraut (must be ordered 24 hours before serving)261,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz