100 g | Fried chicken steak | 75,- |
150 g | Chicken steak au natural with mushrooms | 104,- |
150 g | Chicken steak with peaches gratined with cheese | 115,- |
150 g | Chicken slice ,,Berry“ (Pepper,leek,muschrooms,cream) | 116,- |
150 g | Hot chicken noodels | 107,- |
150 g | Chicken noodels Hawaii (pineapple,vine,almonds) | 103,- |
150 g | Turkey steak with mushroom sauce | 107,- |
150 g | Turkey steak with ham and cheese | 109,- |
150 g | Turkey medaillons with cheese sauce | 107,- |
150 g | Fried turkey steak filled with ham and camembert | 119,- |
350 g | Roasted duck with honey, dumplings, sauerkraut (must be ordered 24 hours before serving) | 261,- |
V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.