Speisekarte

150 gPommes Frites21,-
150 gAmerikanische Kartoffeln gewürzt23,-
150 gKartoffelkroketten23,-
150 gGedünsteter Reis13,-
150 gCurryreis15,-
150 gSchinkenreis15,-
200 gSalzkartoffeln mit Butter16,-
200 gKartofflpuffer24,-
150 gRösti25,-
200 gTeigwaren15,-
200 gKartoffelpyreé18,-
50 gTatarsauce7,-
50 gKetchup7,-
50 gSenf4,-
50 gPikantsauce8,-
50 gKäsesauce10,-
1 ksGebäck – Brot, Kipfel, Brötchen2,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz