Speisekarte

100 gPanierter Hühnerschnitzel75,-
150 gHühnerschnitzel Natur mit Champignons104,-
150 gHühnersteak mit Pfirsich und Käse überbacken115,-
150 gHühnerschnitzel „Berry“ (Paprika, Poree, Champignons,Rahm)116,-
150 gGeschnetzeltes vom Huhn scharf107,-
150 gGeschnetzeltes vom Huhn „Hawaii“ (Ananas, Wein, Mandeln)103,-
150 gTruthenneschnitzel mit Champignonsauce107,-
150 gTruthenne mit Schinken und Nivakäse109,-
150 gTruthennemedaillons mit Käsesauce107,-
150 gPanierter Truthenneschnitzel mit Schinken und Camembert gefüllt119,-
350 gGebratene Ente mit Honig, Knödel und Kraut261,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz