Speisekarte

150 gPanierter Schweineschnitzel85,-
200 gSteak vom Schweinefleisch122,-
100 gSchnitzel nach pernsteiner Art (Speck, Salami, Gemússe, Champignons)99,-
150 gSchweinefleischmedaillons85,-
250 gSpiez vom Schwein am Rost (Zwiebel, Paprika, Speck)123-
150 gSüdböhmischer Flamender (Knoblauch, Sauergurken,Paprika)101,-
150 gGeschnetzeltes vom Schwein nach Milevsko Art (Knoblauch, Poree)108,-
200 gSchweinekotlette nach orientaler Art (Gemúse, Champignons,Ketchup)123,-
200 gSelcher Schweinekotlette (Salami, Káse)124,-
200 gSchweinwrippchen mit Schinken und Ei114,-
150 gSchweinemedaillons mit Zwiebel115,-
150 gSchweinemedaillons mit Kásesauce126,-
150 gSchweinemedaillons mit Gemússe gefúlt (Poree,, Paprika, Moree)126,-

V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.

haccp TOPlist

Webdesign: chciwebovestranky.cz