150 g | Panierter Schweineschnitzel | 85,- |
200 g | Steak vom Schweinefleisch | 122,- |
100 g | Schnitzel nach pernsteiner Art (Speck, Salami, Gemússe, Champignons) | 99,- |
150 g | Schweinefleischmedaillons | 85,- |
250 g | Spiez vom Schwein am Rost (Zwiebel, Paprika, Speck) | 123- |
150 g | Südböhmischer Flamender (Knoblauch, Sauergurken,Paprika) | 101,- |
150 g | Geschnetzeltes vom Schwein nach Milevsko Art (Knoblauch, Poree) | 108,- |
200 g | Schweinekotlette nach orientaler Art (Gemúse, Champignons,Ketchup) | 123,- |
200 g | Selcher Schweinekotlette (Salami, Káse) | 124,- |
200 g | Schweinwrippchen mit Schinken und Ei | 114,- |
150 g | Schweinemedaillons mit Zwiebel | 115,- |
150 g | Schweinemedaillons mit Kásesauce | 126,- |
150 g | Schweinemedaillons mit Gemússe gefúlt (Poree,, Paprika, Moree) | 126,- |
V naší provozovně byl zaveden a je udržován funkční systém tzv. kritických bodů - systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Jedná se o systém preventivních opatření, sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací a prodejem konečnému zákazníkovi.